Despre noi

Despre noi

Cuptorul lui Robert

Povestea noastră începe cu noi doi, Carmen și Robert, învățând cofetărie. Am testat, încercat și mâncat foarte multe deserturi în 2013.
De-a lungul timpului am învățat ce înseamnă meseria de cofetar și ce înseamnă să te dedici zi și noapte unei singure pasiuni, iar asta nu ne-a făcut să ne pierdem entuziasmul. Din contră. Se împlinesc 10 ani, iar noi continuăm să testăm rețete vechi și noi, cu aceeași pasiune. Testăm rețete, iubim rețete, iar uneori le urâm. Suntem tot noi doi, dar avem alături și câteva ajutoare de mare nădejde, cărora le mulțumim.

Furnizori și materie primă

Nicio afacere nu poate merge bine dacă nu are furnizori de calitate. La fel cum nici desertul nu poate fi excepțional în lipsa ingredientelor de calitate. Noi credem cu tărie în asta, motiv pentru care nu facem nici un fel de compromis atunci când alegem ingredientele care stau la baza produselor noastre.
Boiron
Ne place să folosim piure-uri 100% fruct pentru realizarea cremelor, jeleurilor sau a curdurilor (lemon curd vă sună cunoscut?). Însă nu de fiecare dată putem, căci unele fructe sunt sezoniere. Atunci apelăm la Boiron, care ne ajută cu piureuri de fructe de calitate.
Gold Primelech
De la Gold Primelech luăm nucă în două variante - măcinată și jumătăți. Am căutat mult o nucă fără (prea multe) impurități și proaspătă. Cei de la Gold Primelech sunt niște colaboratori valoroși, cu care ne bucurăm să facem o echipă bună.
Sunday Bites
Fisticul întreg crud, pasta de fistic și alunele de padure întregi crude vin de la Sunday Bites, o afacere locala cu produse 100% naturale - așa cum ne plac nouă.
Elle&Vire Professionel
Cu frișca Elle&Vire Professionel ne-am întâlnit cu mulți ani în urmă și de atunci nu ne-am mai despărțit de ea. Este excelentă pentru prepararea cremelor, ganache-ului sau pentru ornarea torturilor. Bineînteles, o folosim și la gustoasa Pavlova.
Untul Elle&Vire Professionel, denumit și "lingoul de aur" în laboratorul nostru, este cel care dă gustul fin în cremele noastre de vanilie și de cacao.
Îl folosim la orice - de la bazele crocante, la cozonacul nostru cu nucă, însiropat.
Icam
Ciocolata de la Icam a venit în laboratorul nostru acum ceva vreme. Ne place că are puțin zahăr în compoziție și ne lăudăm că folosim atât ciocolata albă, ciocolata cu lapte cât și cea neagră. (știați că biscuiții noștri cu ciocolată au în compoziție ciocolată cu 72% unt de cacao?) Gustul fiecăreia este intens și aromat, exact cum ne-am imaginat noi o ciocolată de calitate.
Callebaut
Ciocolata neagră Callebaut este o ciocolată belgiană cu un procentaj de unt de cacao de 54.5% - nici amăruie, nici foarte dulce.
Este exact ceea ce avem nevoie pentru cremele de ciocolată și ganache-urile acelea lucioase.
Faina Parisette
Un alt ingredient indispensabil este făina. Deși de fiecare dată o cernem de două ori, făina Parisette este obținută din grâu de cea mai înaltă calitate, este o făină curată, potrivită pentru toate rețetele noastre, având un conținut ridicat de proteine.
Artesana
Ne străduim să folosim produse cât mai naturale pentru deserturile noastre, Bio dacă putem. De asta ne place foarte mult laptele BIO de la Artesana; care este atât de bun încât formează un dop de grăsime, arătându-și astfel calitatea superioară. Tot de la ei luăm și smântâna, sana și iaurtul de vacă cu 3.5% grăsime. Le folosim cu mare drag în mousse-urile cu iaurt și în cheesecake-urile fresh sau la cuptor. Se comportă extrem de bine în rețete și dau un gust clar de lactate. Nu au conservanți și trebuie folosite rapid, odată desfăcute. De aici și faptul că ne place să vă oferim prăjituri proaspete - gătim dimineața sau seara și le livrăm pe parcusul zilei.
Oua de la ferma din Ohaba Mica
Cât de importante sunt ouăle de casă? Cel mai bine se vede atunci când facem o simplă cremă de vanilie - cu cât e mai galbenă, cu atât oul este mai “de casă”. Și ne place galbenul puternic. Găinile de la ferma din Ohaba Mică sunt libere, lăsate să zburde prin curte și avem siguranța că sunt hrănite cu mâncare bună. Folosim foarte multe ouă, aproape fiecare rețetă ne cere. De aceea am căutat un furnizor cât mai bun, care să ne livreze ouă de calitate.

De ce iubim să vă îndulcim?

« Cele mai bune prăjituri + seriozitate. Eu cred că aceasta este combinația perfectă. De fiecare dată când am comandat am fost foarte mulțumită. Felicitări, aveam nevoie de voi în Brașov. »

Ruxandra D

« Cele mai bune prajituri din Brasov! Eclere ca la Cuptorul lui Robert nu am mancat nicaieri! Intre noi fie vorba nici nu cred ca sunt eclere... sunt denumite asa, dar de fapt sunt rai pe cerul gurii! »

Simon E

« Incercasem cateva bunatati de la Cuptorul lui Robert, insa acum pe vreme de carantina, cand am prins o cutie de eclere nu am ezitat, si va rog sa nu o faceti nici voi. Sunt EXTRAORDINAR DE BUNE, proaspete si tare pacatoase! 😂 Eclerul cu fructul pasiunii este absolut DEMENTIAL. Recomand cu mare caldura. Mult mai mult de 5*! »

Cristina Z

« Azi am mâncat cele mai bune prăjituri. Au un gust unic , nu foarte dulci, exact cum ar trebui sa fie o prăjitură. Felicitări pentru munca depusa si felul în care tratați clienții. Abia aștept sa mai vin la voi.»

Daniel M

« Sunt la ziua unei fetite care are tort de la Cuptorul lui Robert. Am mancat 3 felii si as mai vrea, dar mi-e rusine.. Cel mai bun tort pe care l-am mancat in viata mea. Pur si simplu, wow. 😀 »

Rafaela C

« Cel mai delicios cheesecake ! Recomand cu mare drag ! Mereu aceeași calitate ireproșabilă 🙂 »

Elena L

« Cel mai gustos tort cu blat de fistic si zmeura care m-a facut sa tradez tortul de ciocolata caruia ii eram dedicata pe viata 😄. Nu regret ca am mancat 3 zile la rand tort la mic dejun. 🥰 »

Alina S

« Sunt prompti, au produse proaspete, pun si suflet in tot ceea ce fac! Toate produsele lor te duc cu gandul la prajiturile bunicii din copilarie! Ne fac anivarsarile mai frumoase cu torturile lor! »

Daniela E

« Robert's Oven is a little bit of France in Brașov! Merci beaucoup! »

Alexandra G
Welcome

Organic products

Advertising is the way great brands get to be great brands prospectum sociis natoque.
Follow and socialize with us