Termeni și condiții

Termeni și condiții

Accesul la site

Prin accesarea www.cuptorulluirobert.ro și achiziționarea de produse de pe www.cuptorulluirobert.ro declarați implicit că sunteți de acord cu Termenii specificați mai jos. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții de utilizare a site-ului, vă recomandăm să întrerupeți imediat utilizarea acestuia.

Prin utilizarea www.cuptorulluirobert.ro, sunteți de acord:

– să nu distribuiți un conținut injurios, defăimător, neautorizat, malițios care aduce atingere vieții private sau drepturilor de imagine, incitând la violență, ură rasială sau etnică;

– să nu utilizați www.cuptorulluirobert.ro în scopuri politice, promoționale sau prozelitiste;

– să nu publicați conținut promoțional sau publicitar;

– să nu desfășurați activități ilegale, incluzând, fără limitare, încălcarea drepturilor legate de programe software, mărci, fotografii, imagini, text, materiale video etc.

În cazul nerespectării regulilor stabilite în acești Termeni și Condiții, ne rezervăm dreptul de a vă suspenda accesul la www.cuptorulluirobert.ro. În acest caz, vă vom informa în cel mai scurt timp posibil.

Proprietatea intelectuală

Toate numele, logo-urile și mărcile de produs, alături de toate informațiile, imagini și texte deopotrivă, prezentate pe www.cuptorulluirobert.ro, sunt proprietatea Cuptorul lui Robert SRL. Aceasta este singura companie autorizate să le utilizeze în România. Aceste informații nu pot fi preluate si utilizate în niciun scop fără acordul specific al Cuptorul lui Robert SRL și sunt protejate de drepturi de proprietate intelectuală.

Informațiile de pe site

www.cuptorulluirobert.ro face eforturi pentru a menține informația de pe site actualizată și relevantă pentru toți cititorii și utilizatorii site-ului. Prezentarea informațiilor nu garantează exhaustivitatea, corectitudinea sau continuitatea acestora, iar www.cuptorulluirobert.ro nu își asumă nicio responsabilitate privind eventuale daune directe sau indirecte survenite în urma lipsei disponibilității online a platformei sau în urma utilizării în orice mod a informațiilor prezentate pe site.

Cumpărarea produselor de pe site

Orice vizitator al www.cuptorulluirobert.ro poate plasa o comanda direct pe site, în măsura în care este de acord cu acești Termeni și Condiții. Comanda se completează din pagina fiecărui produs, apăsând butonul “Adaugă în coș”. Pentru finalizarea comenzii, este nevoie de accesarea acesteia (secțiunea “Trimite comanda”) pentru completarea datelor de livrare și facturare.

Livrarea și plata produselor

Livrarea se face prin curier rapid, oriunde în România.

Termenul de livrare este în mod uzual de 3 zile lucrătoare, dar termenul real va fi comunicat în momentul confirmării comenzii.

Renunțarea la cumpărare

Conform legislației în vigoare, consumatorul (persoana care a achiziționat online produse de la www.cuptorulluirobert.ro) are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului. Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat: sigilat, în ambalajul original, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de către client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 30 de zile de la retur.

Limitarea responsabilității

Cuptorul lui Robert SRL nu poate fi considerată responsabilă și nici trasă la răspundere pentru nicio situație survenită în urma utilizării produselor comercializate pe www.cuptorulluirobert.ro și pentru nicio daună generată de această utilizare.

Contact

Pentru orice informații suplimentare sau întrebări, vă invităm să ne contactați.

 

Date contact:

Telefon: 0724 556 440
E-mail: contact@cuptorulluirobert.ro
Adresa: str. Pictor Stefan Luchian 1A, Brasov

Welcome

Organic products

Advertising is the way great brands get to be great brands prospectum sociis natoque.
Follow and socialize with us